barcelona tröja p delhi likström just nu

 • Fast han är inriktad på Delhi likström just nu, är Zambrotta öppen för coaching någon annanstans i framtiden. Just nu Im Fokuserade på coacha Delhi likström på ett bra sätt eftersom det är första gången. Men i framtiden, aldrig säga aldrig. Naturligtvis är det min dröm att coacha en av de berömda lag. Inte bara i Europa, jag är öppen för coachning i andra delar av världen också. Men just nu är jag helt fokuserad på att göra bra med Delhi likström, säger han.

  Italienska VM vinnare Gianluca Zambrotta säger gång våningar barcelona tröja Serie A fotbollsligan har varit i en nedåtgående spiral Jämfört med andra premier klubbtävlingar i Europa. Den 39-årige före detta ytterback är för närvarande åtnjuter en lyckad säsong som tränare för indisk Super league (ISL) serien Delhi Dynamos.In förändringar på fotboll, nedgången av Serie A fångar uppmärksamheten hos den tidigare Juventus och AC manchester united tröja Milan stjärna. Kvaliteten på den Serie A är på väg ner. Om resten av världen spelet har inte förändrats mycket, Zambrotta, som också visade sig för spanska giganterna Barcelona sade i en intervju.

  Zambrotta, som var en viktig medlem av den italienska kläder som avgjorde VM 2006, betonar att det behövs scouting talanger, har bra tränare och akademier för Indien att förbättra. ISL, säger han, kan lära av de bästa klubbtävlingar som La Liga, Bundesliga, Premier League och Serie A.During hans sju säsonger med Juventus från 1999, Zambrotta vann två på varandra följande Serie A och Supercoppa Italiana titlar under 2002 och 2003, även når 2003 UEFA Champions League-finalen.

  Zambrotta tillbringade två säsonger med Barcelona mellan 2006 och 2008 innan han återvände till Italien för att spela för Milan, där han vann sin tredje Serie A och Supercoppa Italiana titlar i 2011.With det italienska landslaget, han vann 98 lock, spela på tre VM, tre EM, 2009 FIFA Confederations Cup och OS 2000. Förutom Triumphant VM kampanj, var han en del av den sida som har uppnåtts Euro 2000 finalen, och han valdes också till Euro 2004 Team turneringen för hans kapaciteter och också laget av turneringen 2006.

  Indien, han känner, kommer att gynnas enormt genom att organisera FIFA U-17 VM nästa år. Värd för Under-17 VM kommer definitivt att hjälpa. Du kan lära mycket av att titta på bra lag spela. Så kommer det att bli mycket intressant för Indien och Indien kan också få några bra idéer från denna tournament.He är nöjd med resultatet av hans likström sida så långt i den tredje säsongen av ISL, det som är hans första. Jag är verkligen nöjd med erfarenheten hittills. Naturligtvis havent vi gjort något ännu och vi har en lång väg att gå. Men jag är helt nöjd med min erfarenhet i Indien.  Köp officiella fotbollströjor barn hos billiga fotbollströjor butik på nätet

  Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini

  Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser; 

   

   

  http://www.myworldcircle.com/blogs/58/137/barcelona-troja-fotboll-uefa-domdes-till-legia-warszawa
  http://www.myworldcircle.com/blogs/58/136/real-madrid-troja-jorge-sampaoli-phlegmatic-massimiliano-allegr
  http://www.myworldcircle.com/blogs/58
  http://www.myworldcircle.com/blogs/58/188/barcelona-troja-p-delhi-likstrom-just-nu
  http://www.myworldcircle.com/blogs/58/189/barcelona-troja-kommer-att-kvalificera-sig-for-finalen